TSL Seminar Series: Risk management in Urban rail transport systems

در راستای سلسله سمینار های آزمایشگاه تحقیقات حمل و نقل و لجستیک و طبق برنامه از پیش تعیین شده، دوشنبه 25 آبان ماه 1394 جلسه ای تحت عنوان ” مدیریت ریسک در سیستم های حمل و نقل ریلی درون شهری “ با حضور آقای مهندس عبدالله پور، قائم مقام مترو تهران در آمفی تئاتر دانشکده راه آهن برگذار گردید.

از ابتدای ترم جاری، دانشجویان در صدد بررسی وضعیت ایمنی مترو بوده وامروز تعدادی از  مشکلات مشاهده شده به طور مکتوب به اطلاع ایشان رسید.در ابتدای جلسه این مشکلات مورد نقد و بررسی قرار گرفت. مهندس عبدالله پور ضمن تشویق دانشجویان در این راستا، خواستار افزایش این گونه فعالیت ها از جانب دانشجویان شد.

ایشان ضمن بیان این نکته که متاسفانه در کشور درگیر تعاریف و کلمات در زمینه ریسک و مدیریت آن شده ایم، تبدیل این تعاریف و مفاهیم به عمل را نیاز فعلی دانست.ایشان اذعان داشتند:”مبحث ریسک و بحران و مدیریت آن باید به دغدغه اصلی مسوولان و دانشجویان تبدیل شود و جامعه باید در برابر غافلگیری واکسینه شود.همواره باید سطح دید خود رو بالاتر از افراد تروریست و افراد خرابکار قرار داد.زیرا این افراد نیز انسان بوده  و با تکیه بر قدرت تفکر خود دست به خرابکاری می زنند.باید همواره فراتر از این افراد فکر کرد و تمام جوانب را تحت پوشش قرار داد.”

ایشان یکی از راه های موثر در این زمینه، مدیریت حوادث در مترو توسط مسافران دانست.

قائم مقام  شرکت بهره­ برداری راه آهن شهری تهران و حومه ضمن بیان اینکه باید در کشور حوادث طبیعی باید به مدیریت بحران و حوادث غیر طبیعی باید به پدافند غیر عامل اختصاص یابد تا بتوان به این درستی حوادث را مدیریت کرد، دانشجویان را به تدوین درست استراژی ها تشویق نمود تا با تکیه بر آن بتوان استراتژی ها اجرا نمود.چرا که متاسفانه نتوانسته ایم در صنعت حمل و نقل به درستی استراتژی ها را تعریف کنیم. به عنوان مثال عدم هماهنگی بین شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران و شرکت بهره­ برداری راه آهن شهری تهران و حومه، باعث کاهش کاهش کیفیت خدمت رسانی به  مردم و افزایش هزینه ها شده  است.بنابراین نیازا ست با تدوین استراتژی های مناسب، در جهت یکپارچه سازی پیش رفت.

در پایان جلسه، دانشجویان حاضر در جلسه، ضمن طرح موضاعات مورد نیاز در مترو (با توجه به فراخوان شرکت مترو، اعلام شده در سایت دانشگاه علم و صنعت ایران)امادگی خود را در جهت انجام تحقیقات مربوطه، در قالب پروژه های دانشجویی و پایان نامه اعلام نموده و خواستار همکاری شرکت مترو شدند.
جناب آقای مهندس عبدالله پور ضمن ابراز خرسندی از علاقه دانشجویان به بهبود وضعیت مترو، از این عمل استقبال نموده و اعلام نمودند شرکت مترو آمادگی هرگونه همکاری را دارد.

در ادامه تصاویر جلسه امروز را مشاهده می نمایید.

انتهای پیام./

20151116_100000